Ayahuasca Afdrukken E-mail

Ayahuasca ceremonie

Ik werk met succes met de uit het Amazonegebied afkomstige drank Ayahuasca.

De ceremonie is een sjamanistische inwijding in andere bewustzijnsstaten, waarbij de nadruk ligt op het veilig verkennen van het eigen potentieel, helen van trauma en het (her)vinden van de eigen essentie.

 

Ayahuasca wordt van oudsher in de sjamanistische traditie gebruikt voor healing en devinatie. Sjamanen stellen dat Ayahuasca de potentie heeft om je essentie te helpen (her)vinden, en dat dit proces transformerend is voor lichaam en geest.

 

Ayahuasca is een van de oudst bekende healingmethoden, de eerste bronvermeldingen van het gebruik van de transformerende drank voeren ons ruim 5000 jaar terug in de tijd. De effecten van de drank kunnen zeer intens zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Gebruikers ervaren vaak een energetische reiniging en het doorwerken en oplossen van traumatische ervaringen. Ook leert men vaak de eigen plaats in de wereld kennen.

Voor zover bekend zijn er waar dan ook ter wereld in de lange geschiedenis van Ayahuasca geen ongevallen geweest. Het werken met ayahuasca is daarmee zeer veilig, mits onder de juiste omstandigheden toegepast.

  

De juiste mindset (verwachting, intentie, motivatie, geestesgesteldheid) en setting (omstandigheid waarin Ayahuasca wordt gedronken, begeleiding, ritueel, muziek e.d) zijn grotendeels bepalend voor de uitkomst van de ervaring.

 

Het is mogelijk om individueel een ayahuasca ceremonie bij mij thuis te doen. Wil je dit graag met 2 of meer mensen, dan is dat in overleg mogelijk.

Voor verdere informatie, neem contact met me op.

 
Miriam Klein - Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken