Metamorfose massage Afdrukken E-mail


Metamorfosemassage is een vrij onbekende, zeer eenvoudige techniek, ontwikkeld door Robert Saint John en later verder uitgewerkt door Gaston Saint-Pierre.
Webspiraal

Bij metamorfosemassage worden de reflexgebieden van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd zacht aangeraakt. Deze gebieden corresponderen met onze prenatale periode. In deze periode kunnen, door allerlei oorzaken, blokkades zijn ontstaan die van grote invloed zijn op ons dagelijkse leven. Door de zachte aanraking van de metamorfosemassage kan er beweging gebracht worden in die blokkades. Hierdoor kan de levensenergie vrijuit gaan stromen.

Het is een zeer zachte, ontspannende en aangename masagevorm, zowel voor de ontvanger als voor de gever. De massage wordt gegeven zonder oordeel en zonder verwachtingen. Als de levensenergie weer kan stromen is er volop mogelijkheid voor groei, genezing of bewustzijn. Metamorfosemassage kan een hulpmiddel zijn je in contact te brengen met kwaliteiten, talenten en mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

Het tarief voor een matamorfose-massage is 50 euro en duurt ongeveer een uur.                                                        

 

 
Miriam Klein - Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken