Ontspanningsmassage Afdrukken E-mail

 

In onze westerse samenleving ligt de nadruk erg op denken en weten. Vaak zijn we vervreemd geraakt van ons lichaam.

Massage gaat over aanraken en (aan)geraakt worden. Aanraken is niet alleen prettig, het is ook een basisbehoefte van de mens. Massage helpt het lichaam en de geest te ontspannen. Het is misschien wel de oudste vorm van genezen.

Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, voor warmte en koestering. Het geeft ruimte voor ontdekking, voor voelen en ervaren hoe het met je is. Door je bewust te worden van wat je in je lichaam voelt kunnen spanningen en stress verminderen en voel je je lichter, blijer en energieker. Massage werkt als pijnstiller en bevordert genezing en groei. Vergroot je vermogen om te leren. Helpt je spijsvertering. Maakt je socialer, vriendelijker, minder agressief. En ook liefdevoller, vrediger. Bovendien heeft het geen enkele negatieve bijwerking en is 100% natuurlijk.

De massage die ik geef werkt vanuit een holistische visie, die ervan uitgaat dat lichaam en geest een geheel vormen. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik werk met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte, subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke en emotionele ongemakken verminderen. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Ik werk met massageolie, sommige hebben een toevoeging van een etherische olie die kan doorwerken en helpen bij bepaalde klachten.  

Je kunt er ook voor kiezen om zonder olie gemasseerd te worden. Ik geef ook stoelmassages waarbij je geheel gekleed bent.  

Alles gaat in overleg en met respect voor wie jij bent. 

Misschien ten overvloede, ik geef geen erotische massages.

 

Het tarief voor een massage van 1 uur is 60 euro ,

Een massage van 1 1/2 uur: 75 euro.  

 

Op dit moment heb ik geen praktijkruimte ter beschikking, ik kan wel aan huis masseren en neem dan alle benodigdheden mee. 

Buiten een straal van 15 kilometer komen er reiskosten bij à 19 cent de kilometer.       

 

 

 

 
Miriam Klein - Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken