Over Miriam Afdrukken E-mail

 


In september 2006 heb ik mijn eerste workshop QuantumTouch gevolgd en sindsdien verbaas ik mij nog elke keer over de mooie ervaringen.
Niet alleen op fysiek niveau gebeurt er veel, maar ook op psychisch en energetisch niveau. En dat alles door middel van een zo eenvoudige techniek.
Voor mij persoonlijk is het een zonnetje. Zonder noemenswaardige 'problemen' de herfst en winter doorkomen is een heerlijke ervaring.

Inmiddels heb ik meerdere workshops gevolgd. Ondermeer The Core Transformation, gegeven door Alain en Jody Herriott, en de Supercharge, gegeven door Denise Godfrey. 
Dit zijn aanvullingen op de basistechniek waardoor behandelingen krachtiger worden.

Ik ben internationaal gecertificeerd Quantum Touch practitioner (en instructor, al geef ik momenteel geen workshops meer). Ik heb me gespecialiseerd in het geven van behandelingen.


De combinatie massage met Quantum Touch is vaak heel krachtig.
Als ik masseer kom ik soms een blokkade tegen die door Quantum Touch vrij snel kan 'oplossen'.

De ontspanningsmassage die ik geef heb ik geleerd bij Ed Bodewes, in Groningen. Een mooie vorm van massage met verschillende technieken.

 

Je kunt me altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Spreek, als je mn voicemail hoort, graag een bericht in. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Is het, om wat voor reden, moeilijk om bij mij te komen, dan kan ik ook ergens anders behandelen. Als ik bij jou kom, of op een andere lokatie, komen er reiskosten bij.

Tot ziens! 

 


 

 
Miriam Klein - Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken