Ceremonie Daan

Miriam, jouw begeleiding is erg fijn! Echt erg fijn. Ik was vooraf wat zenuwachtig, maar dat ging redelijk snel weg (mede door de knuffel waar ik op hoopte). Ik vond het prettig om eerst even te zitten en te praten. Volgens mij hebben we een fijne klik en zijn we het op veel onderwerpen eens. Mooie gespreksstof! 

Erg fijn vond ik ook je toelichting net voorafgaand aan het eerste glas Ayahusaca, alsmede het respect dat je uitsprak naar de plant. Dat bracht mij in een goede stemming. Je hebt de neiging, of je kunt de neiging hebben, om er wat lacherig over te doen. Vandaar dat het respect uitspreken hielp om te snappen dat het ’serieus’ is en dat de reis iets is dat zeer waardevol is voor de rest van je leven. Daar ben ik echt dankbaar voor. Wat een voorrecht dat ik dit heb mogen meemaken.

Daan

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Captcha loading...