Medicijnplanten

Hoe een plant je inzicht kan geven, in jezelf, in je leven en in wat er om je heen gebeurt. Ik heb het van dichtbij mogen meemaken en werk sinds jaar en dag dankbaar met ayahuasca. Deze plant werkt op vele lagen: fysiek, energetisch en spiritueel. Voor iedereen is de ervaring van een ayahuasca-reis anders. Ik zorg voor een veilige bedding waarin jij je reis mag maken.  

Een reis in jezelf maken, kan ook met mijn paddenstoelen: Golden Teacher. De naam zegt alles: het zijn gouden leermeesters die je inzichten geven. Het mooie van met medicijnen uit de natuur werken, is dat het je op een heel ander vlak dan ‘met de geest’ laat zien wat je mag zien. Het enige wat je hoeft te doen is openstaan. Met jouw intake zet je een duidelijke intentie, geef je vooraf richting aan het proces. Daarna ontvouwt de reis zich vanzelf en die zal nog lang nawerken. Eén ding staat vast: 

Je krijgt wat je nodig hebt
en nooit meer dan wat je aankunt

Wil je meer weten over de ceremonies die ik begeleid? Neem gerust contact met me op, dan voel je vanzelf of dit voor jou de plek is waar je de diepte van jezelf wil verkennen. 

Ayahuasca

Golden Teacher