Ceremonie & Bosbad Alfred

1e dag ceremonie, 2e dag bosbad

De begeleiding was erg fijn, liefdevol en warm en zo heb je ook voor mij gezorgd met heerlijke thee, soep en broodjes. Je wist wat ik tijdens mij reis nodig had: de ene keer gepaste afstand, dan liefdevolle (moederlijke) aandacht, steunende woorden en bevestiging, fysiek contact, juiste muziek op het juiste moment.

Het was een prachtige reis met vele inzichten en doorlevingen. Het eerste wat ik tegenkwam was dat ik voor anderen het niet allemaal meer hoef te dragen, niet van mijn ouders, niet van het gezin, niet van mijn team op het werk en al helemaal niet van het bedrijf. Zo dat voelt veel lichter. 

Ik reisde naar de zielen wereld en zag dat ik een lichtpuntje was tussen ontelbaar veel lichtpuntjes.

Wat een heerlijke, ontspannen en fascinerende dag was de 2e dag, met het bosbad. Wat een prachtige oer omgeving. Energetisch een hele fijne plek om te zijn. Prachtig dat de bomen en hunebedden een verhaal hebben, dat ze te lezen zijn en dat ze verbonden zijn met de omgeving, het verleden en het heden. Ik vond het een eer om ze te lezen, om kennis met ze te mogen maken en om in alle openheid de verkregen informatie met jou te kunnen en mogen delen. Erg fijn. We hebben na onze wandeling ook heerlijk verder gepraat en van gedachte gewisseld. Het leek of wij elkaar al jaren kennen.

Alfred

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Captcha loading...