Ceremonie Bas

Waanzinning! De liefde en aandacht die je voor ons hebt. Je bent er echt voor ons. Ook ik als eigenwijze vent die het liefst alles zelf doet voelt je aanwezigheid op de achtergrond. En dat is voor mij ontzettend fijn geweest. Ik ben heel bewust door mijn eigen ‘ shit’ heen gegaan. Je geeft fijne feedback die mij na de reis ook weer verder heeft geholpen. Kortom echt een cadeau dat je hier was.

De korte samenvatting; jij bent een echte professional in je vak! Echt te gek, kan het iedereen die hier voor open staat het aanraden. Het voelt ergens ook wel exclusief, een soort bijzonder voorrecht om de ceremonie met jou te mogen meemaken in ons eigen huis. Ik weet dat je het alleen doet bij mensen die je kent, vertrouwt.

Bas

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Captcha loading...