Ceremonie Christina

Wat ik vooral heb gemerkt de afgelopen maand is dat ik met meer afstand kan kijken naar
mijn familie en naar mezelf wat betreft ons familieverleden. Zoals ik het zelf uitleg komt het
doordat ik tijdens de ceremonie zoveel verdriet daaromtrent heb kunnen loslaten. Ik word
niet meer zo snel getriggerd en emotioneel geraakt en beland minder snel in het schaamte
en schuld verhaal. Ik kan meer afstand houden.
Verder lijkt het alsof ik weer een stukje steviger in mijn schoenen ben gaan staan.
Ook ben ik weer gesterkt in mijn vertrouwen in het licht en de liefde. Dat wij dat zijn.

Het was heel fijn dat je zo stil aanwezig was en mij mijn gang liet gaan en niet ingreep. En op de momenten dat ik hulp nodig had was je er gelijk. Ik heb het ook heel erg gewaardeerd dat je zoveel met me hebt gepraat en naar me hebt geluisterd. Je feedback heeft me heel goed gedaan en me gesterkt in mijn vertrouwen dat het goed is zoals het is en dat ik goed ben zoals ik ben.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Captcha loading...