Ceremonie Jeff

Mijn reis met moeder Ayahuasca werd omgeven door extra veel liefde en aandacht vanuit Miriam, zij voelde tijdens onze eerste ontmoeting voor mij al direct als een zuiver en betrouwbaar persoon die weet wat ze in huis heeft en hoe ze mij mocht ondersteunen tijdens mijn reis. Zodra ik een steuntje kon gebruiken zat Miriam er al vanuit haar intuïtie, zelfs wanneer ik dacht en voelde het is goed zo ik ga hier alleen door heen door dit zwaar stuk was zij daar op het juist moment om te laten voelen dat ik het niet alleen hoefde te doen en daardoor nog meer in overgave kon zijn.  Ook voelde zij vlekkeloos aan wanneer ik geen hulp nodig had ook al maakte mijn lichaam hele rare sprongen, dit vind ik persoonlijk heel belangrijk om geen verstoring te ervaren tijdens een hele diepe innerlijke trans formatieve reis. Naast dit alles was zij enorm sterk in mij overeind houden ( ik ben 1.98m en 95KG ) wanneer dit nodig was. 

Ondertussen voel ik mij wel lichter en voel ik dat mijn gaven toegenomen zijn of versterkt ( sluier nog meer weg ) ik ben zachter geworden en heel erg bezig met gronden dit voelt als een fijn proces en het voelt voornamelijk heel erg fijn om nu in mijn eigen lichaam te zitten mij thuis te voelen op aarde vooral. 

Nogmaals, woorden doen vaak te kort aan de energie waar jij voor mij onderdeel van bent geweest een zachte vrouwelijke moeder Ayahuasca energie! Ik dank je vanuit mijn hart. Zeker tot snel weer!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Captcha loading...